SensorsTechForum - How to Technology and PC Security Forum

Microsoft Windows Help => Windows 10 => Topic started by: Tabeer on December 16, 2015, 08:12:32 am

Title: New Windows 10
Post by: Tabeer on December 16, 2015, 08:12:32 am
Is Window 10 is more attractive and useful than Win 8 or 8.1 because I read some bad reviews about Win 10.
Title: Re: New Windon 10
Post by: mcinn on December 16, 2015, 12:08:25 pm
Hi Tabeer,

It depends on what you're expecting from your operating system. Windows 10 is advertised as more user-friendly and user-oriented, and in that sense it really is.

However, if you're seeking more admin control, Windows 10 will not satisfy you.

Note that there's a lot of controversy going on with the so-called built-in telemetry in Win10. We've also seen issues with the recent updates released by MS. Microsoft doesn't seem to provide enough information about their actions or/and intentions. However, we know that they want Windows 10 on as many devices as possible.

For more information about the latest Windows Updates, you can have a look at the topics in the forum - http://sensorstechforum.com/forums/windows-updates-18/

More detailed information here: http://sensorstechforum.com/category/security-chronicles/updates/
Title: Re: New Windows 10
Post by: Tabeer on December 21, 2015, 06:28:48 am
Actually I upgraded Window 8.1 to 10 but win 10 did not work on my laptop touch screen system so immediately roll back to 8.1 after 2 to 3 days of use. I searched on google and forums but could not find any thing to solve the issue.
Title: Re: New Windows 10
Post by: Execute on December 30, 2015, 07:31:57 pm
Actually I upgraded Window 8.1 to 10 but win 10 did not work on my laptop touch screen system so immediately roll back to 8.1 after 2 to 3 days of use. I searched on google and forums but could not find any thing to solve the issue.

There are bugs found on previous versions of Windows to this day,
so it's not a surprise that the newest Windows 10 will still have kinks to iron out.

What exactly was your problem? Can you explain in detail? Or you mean it was just a compatibility issue?