CYBER NEWS

Google Backup og synkronisering vil hjælpe brugere sikkerhedskopiere filer og Billeder

Har du hørt om Google Backup og synkronisering? Tilsyneladende, Backup og synkronisering er en ny funktion Google er ved at starte udrulning juni 28. Funktionen vil hjælpe brugere i at sikkerhedskopiere deres vigtige filer til skyen. Det siges at være forenelig med både Windows-computere og Mac-computere, og betragtes som den nyeste version af den velkendte Google Drev.

relaterede Story: Google ved om dig, Vide om Google!

Google Backup og synkronisering Kommer juni 28, 2017

Google har annonceret ændringen i en blog indlæg:

Den 28. juni, 2017, Vi vil lancere Backup og synkronisering fra Google, et værktøj, der skal hjælpe de daglige brugere sikkerhedskopiere filer og fotos fra deres computere, så de er sikre og tilgængelige fra alle steder. Backup og synkronisering er den nyeste version af Google Drev til Mac / PC, der er nu integreret med Google Fotos skrivebordet uploaderen. Som sådan, det vil respektere alle nuværende Drive til Mac / PC-indstillinger i administrationskonsollen.

Interessant, Googles anbefaling er, at G-suite kunderne fortsætte med at bruge drevet, indtil en ny virksomhed med fokus værktøj, eftersynkroniseret Drive File Stream, er frigivet til alle G Suite Basic, Forretning, Uddannelse og Nonprofit domæner, øjeblikket tilgængelig via systemet for tidlig Adopter-program. "Vi er glade for at udvide denne nye Drive funktion til kunderne gennem vores Early Adopter Program (EAP) om feedback. EAP for Drive Filer Stream er kun åben til G Suite Enterprise, Erhverv og Uddannelse kunder, og G Suite admins kan gælde med deres domæne på vegne af deres organisationer,”Google sagde.

Google Drev-indstillinger vil ikke blive ændret under opgraderingen

Som for yderligere tekniske detaljer vedrørende Backup & Synkronisere, ikke meget er kendt endnu. Ikke desto mindre, det er gode nyheder, at Drive er at få sådan en stor opdatering, da det ikke er blevet fornyet i nogen tid nu. Google siger også, at indstillingerne for Drev-app ikke vil blive ændret efter opgraderingen. Det betyder, at dine filer ikke går tabt eller slettet eller påvirket på nogen måde af opgraderingen. Integration med Google Fotos forventes også at ske, hvilket betyder, at du vil være i stand til at administrere dine fotogallerier på en subtil måde.

relaterede Story: Er din Googling Så godt som det kunne være?

Også, huske på, at Google tilbyder 15 GB lagerplads gratis. Hvis du ønsker, du kan opgradere til 100 GB til $1.99 om måneden, 1TB lagerplads til $9.99 om måneden, 10TB lagerplads til $99.99 om måneden, 20TB lagerplads til $199.99 per måned eller 30Tb af lagerplads til $299.99 om måneden.

Milena Dimitrova

Milena Dimitrova

En inspireret forfatter og indhold leder, der har været med SensorsTechForum siden begyndelsen. Fokuseret på brugernes privatliv og malware udvikling, hun tror stærkt på en verden, hvor cybersikkerhed spiller en central rolle. Hvis almindelig sund fornuft giver ingen mening, hun vil være der til at tage noter. Disse noter senere kan blive til artikler! Følg Milena @Milenyim

Flere indlæg

Følg mig:
Twitter

Efterlad en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Frist er opbrugt. Venligst genindlæse CAPTCHA.

Del på Facebook Del
Loading ...
Del på Twitter Tweet
Loading ...
Del på Google Plus Del
Loading ...
Del på Linkedin Del
Loading ...
Del på Digg Del
Del på Reddit Del
Loading ...
Del på Stumbleupon Del
Loading ...